Blogs

Zomer in het buitenland in San Diego?

Zomer in het buitenland in San Diego My Summer Abroad door Jennifer Miller

Als topsporter ging ik naar school, in de veronderstelling dat ik nooit de kans zou krijgen om in het buitenland te studeren. Tijdens de zomer van 2013 had ik ongelijk.

Begin juni ging ik werken bij een team van vier andere stagiaires bij Telaeris, die allemaal op de een of andere manier technisch gezien geneigd waren: ingenieurs, computerwetenschappers, je snapt het. Als marketeer was ik echt een buitenlander. Ik had geen pc, ik kreeg hun grappen niet, en ik sprak zelfs hun taal niet. CSS? HTML? Ik spreek Ctrl + Alt + Del op zijn best. Maar net als elke andere student in het buitenland moest ik me onderdompelen in de cultuur om te overleven.

Ik heb geprobeerd met code te werken, is mislukt en vervolgens opnieuw geprobeerd totdat ik erin slaagde inhoud op een website te plaatsen. Ik probeerde met Photoshop te bewerken, werd uitgelachen en opnieuw bewerkt totdat ik een foto kon samenstellen die het waard was om te worden afgedrukt.

In augustus was ik praktisch een nieuwe persoon. Ik had mezelf ondergedompeld in de technologiecultuur. Ik kreeg meer inzicht in wat er in een product past en zag al het werk achter de schermen dat een project in goede staat houdt. En ik ben er een betere marketeer voor.

Ik heb de kippenpoten nooit op het kleine Dim Sum-plein in de straat geprobeerd. Dat was gewoon te veel voor mij.

Laat een reactie achter

*

E-mail Abonnement

Ontvang de laatste updates rechtstreeks in uw inbox