Blogs

Werkt niet om uw productiviteit te verbeteren

Als ik tegen mijn oude baas had gezegd: "Weet je, ik zou veel productiever zijn als ik volgende week maar op vakantie kon zijn", dan had hij waarschijnlijk gedacht dat ik aan zijn been trok.

Op macroschaal denk ik echter echt dat dit het geval is. Als ik te veel aaneengesloten uren werk, brand ik uit. Ik heb het gevoel dat ik niet zo veel verschil van de meeste andere mensen. Dus hier is mijn aanbeveling. Neem een ​​pauze voor vakanties om uw geest, lichaam en ziel op te frissen. Ga naar congressen of conferenties. Speel in sport- of game-toernooien. Ga op een missie. Ontdek andere landen. Verken je eigen stad. Lees een boek. Of helemaal niets doen. Maar het allerbelangrijkste: neem een ​​pauze.

Waar wil je naartoe vandaag?

In mijn geval weet ik dat ik iets doe anders dan werken laat mijn brein dingen zelf organiseren en sorteren in de juiste dozen. Ik heb dit ervaren als een undergraduate bij Caltech. Ik nam halverwege het semester een week vrij voor een Hawaiiaans ultiem frisbee-toernooi. Toevallig ... of misschien niet ... viel dit samen met mijn hoogste GPA gedurende mijn vier jaar daar. Vergelijkbare ervaringen tijdens mijn afstudeerstudies en tijdens mijn dienstverband bij Cubic hadden vergelijkbare resultaten. Ik kom niet alleen verfrist terug, maar ik merk dat er nieuwe creatieve sappen stromen en ik heb de energie en helderheid van mijn geest om deze ideeën na te streven.

Het moeilijkste aan het nemen van een pauze is jezelf gewoon toestaan ​​om het te doen. Sta jezelf toe erop te vertrouwen dat de wereld zonder jou doorgaat. En het zal. Voor mij weet ik dat onze medewerkers onze producten zullen ondersteunen, helpen met de verkoop, en ik weet zeker dat het bedrijf er nog steeds zal zijn als ik terug ben. Houd ook de blog goed in de gaten, want ik begrijp dat er binnenkort iets groots komt.

Dus in deze geest - en met de uiterst genereuze toestemming van mijn zwangere vrouw die op onze twee kinderen (4.5 en bijna 3) zal passen, neem ik dit advies ter harte. Voor de komende week zal ik volledig losgekoppeld zijn van het elektriciteitsnet. Met twee vrienden ga ik een deel van de Sierra High Route. We zullen allemaal wandelen met minder dan 30 lbs in totaal, inclusief voedsel, in de overtuiging dat, zoals met veel dingen in het leven, minder beter is. Voor degenen met interesse, hier is de lijst die ik gebruik om mijn verpakking te begeleiden, doorgegeven van Bob Rockwell.

Hieronder kunt u onze eerste route vinden. Maar het mooie van trips zoals deze is dat met uitzondering van de drop-off en pick-up, er een grote mate van speelruimte is om van A naar B te komen.Bekijk Klik om te bekijken in een grotere kaart
Ik wens u het beste en stel voor dat u eerder vroeg dan laat vrijaf neemt. Je baas zal me er later voor bedanken. Kan zijn.

Door David Carta, CEO van Telaeris

Laat een reactie achter

*

E-mail Abonnement

Ontvang de laatste updates rechtstreeks in uw inbox