AANKOMENDE EVENEMENT: Building for the Future 2019 | Honeywell - Miami, FL - november 14-16, 2019

Blogs

Tranen en triomfen: 7 Eenvoudige stappen voor het maken van een succesvolle cartoonproductvideo

De wereld van een internist van Telaeris kan zowel geweldig als angstaanjagend zijn. Geweldig dat je de kans krijgt om ervaring en inzichten uit de sector op te doen, maar tegelijkertijd angstaanjagend omdat je constant wordt uitgedaagd door projecten waarbij je geen idee hebt waar je moet beginnen. Het is op deze momenten van onzekerheid en angst dat je laat zien waar je echt van gemaakt bent. Onlangs kreeg ik een van deze momenten te zien.

No Exit

Ik werd gevraagd om een ​​cartoonvideodemonstratie te maken voor een van onze producten om te worden vertoond op een aankomende handelsbeurs. Ik dacht bij mezelf: "Ik heb geen idee hoe ik een video moet maken en bewerken. Er moet iemand zijn die hier veel beter geschikt voor is dan ik ... "Ik had het gevoel dat ik gestrand was op een onbewoond eiland zonder idee hoe ik voedsel of water kon krijgen - volkomen hulpeloos. Maar ik had een keuze; Ik zou de uitdaging kunnen aangaan, of falen accepteren. Omdat falen geen optie was, wist ik wat ik moest doen. Dus ik deed een stap terug en maakte een plan voor mijn project.

Om te beginnen, moest ik meer informatie verzamelen. Ik zocht een aantal cartoon-marketingvideo's op voor voorbeelden en probeerde te analyseren hoe ze werden gemaakt. Het leek eigenlijk veel gemakkelijker dan ik dacht. Het enige wat ik hoefde te doen was met een script komen, het opnemen, cartoon uitsparingen maken voor de "animatie" en het allemaal samenvoegen. Hier zijn een paar eenvoudige stappen die ik graag met u zou willen delen over het maken van een succesvolle video met cartoonproducten:

potlood

Stap 0: schrijf het script

Denk na over wat uw product is, welk probleem het oplost en een verhaal dat dit kan laten zien. We ontdekten dat het goed werkte om gewoon een verhaal of twee te bespreken terwijl we opnamen maakten. Door het vertellen van verhalen en het opnemen uit de manchet kwamen we in feite met leuke ideeën. Schrijf je script op en bewerk, bewerk, wijzig - denk aan de afbeeldingen en videoclips die bij elke zin passen.

micrphone

Stap 1: Neem het script op

Dit is van cruciaal belang: zoek de persoon op kantoor op met de beste radiostem. Voor ons was het een stagiair genaamd Harry, die door zijn bureau de bijnaam "Smooth Jazz" kreeg vanwege zijn zachte en mannelijke stem. Maak een schoon en helder audiobestand en leg apart. Je zult al het andere aan dit script werken!

hersenen idee

Stap 2: Zoek uit hoe je dit gaat doen

Dit zal voor iedereen anders zijn op basis van de tools die je tot je beschikking hebt. ik vond
een statief op kantoor en monteerde er een kleine camera op zodat ik mijn video parallel aan de vloer kon vastleggen. Voor de achtergrond heb ik een groot wit presentatiedocument gebruikt.

Installatie van statief en camera
Installatie van statief en camera

Ik heb het statief met de camera bovenop het presentatiepapier geplaatst en het papier boven op onze pingpongtafel gelegd. Ik speelde een beetje met de verlichting en toen voila, mijn filmset was compleet! Janky, maar toch effectief.

Borstel van de verf

Stap 3: Maak de cast

Als je een artiest bent, pest! Ik ben dat echter niet. Dus ik noemde de afbeeldingen die ik nodig had en gaf ze aan mijn baas. Zijn vrouw herinnerde zich een vriend, Ryan Kawamoto, van de middelbare school, die prachtige hand tekeningen maakte. Blijkt dat hij part-time illustrator was geworden en hij was bereid om ons te helpen. Jij kan bekijk hier zijn werk! Zijn geweldige artwork zorgde ervoor dat alles er professioneler uitzag. Toen de foto's klaar waren, drukte ik ze op karton en knipte ze uit met een exact-mes. Mijn "acteurs" waren klaar om te gaan.

Magic Wand

Stap 4: Laat de magie gebeuren

Dit is waar vallen en opstaan ​​zowel je beste vriend als je ergste vijand wordt. Ik begon te denken dat de beste manier om dit te doen was om meerdere korte scènes voor de hele video op te nemen. Het was simpel en briljant in mijn gedachten, omdat ik mijn favoriete takes kon kiezen en ze allemaal samen kon zetten met bewerken. Oh, hoe naïef!

Epic Fail

Stap 5: volledig falen bij alles wat je net hebt geprobeerd te doen

Nadat ik alle clips in de videobewerkingssoftware had geladen, trad er een ramp op. De kleine scènes die van scène naar scène werden overgezet, zagen er schokkerig en afschuwelijk uit. Geen enkele bewerking zou het kunnen repareren. Ik moest helemaal opnieuw opstarten. Ik was klaar om te gaan, meteen nadat ik ging en huilde in de hoek ...

Ik denk dat het slechter had kunnen zijn ...

twee kinderen met een voetbal

Stap 6: Probeer, probeer het opnieuw

Tijd om terug te gaan naar de tekentafel. Hoe los ik deze overgangen op zodat de video naadloos lijkt? Ik besloot om het tegenovergestelde van mijn aanvankelijke aanpak te proberen. In plaats van meerdere, kleine scènes te gebruiken en alles samen te smelten, hield ik de camera gewoon aan het rollen en nam de scènes steeds weer opnieuw. Vervolgens heb ik de onderdelen bewerkt die niet nodig waren. Om de stroom van het proces te helpen heb ik een storyboard opgesteld om me op de hoogte te houden met welke scènes de volgende waren.

Voor uw eigen verstand zou ik eigenlijk storyboarden voorstellen
voor het opnemen van het script.

Groene vinkje

Stap 7: succes behalen

Hier kan ik al mijn nieuw gevonden en enorme cinematografische wijsheid delen! Neem bij elke scène de tijd en herinner jezelf eraan dat een langzamer en stabieler resultaat een veel schoner resultaat oplevert. In mijn eigen resultaten werden de overgangen veel vloeiender en uiteindelijk zag het er fantastisch uit. Het proces van filmen, gefrustreerd raken door dingen die niet werken en vervolgens de volgende opgetogenheid voelen toen ze dat deden, herhaalde zich tot het project was afgelopen.

Om eerlijk te zijn - toen ik begon, vertelde mijn baas me specifiek dat dit was waarvoor ik me aanmeldde. Om succesvol te zijn in mijn nieuwe carrière van softwareontwikkeling zou ik de cyclische triade moeten omarmen van:

  • problemen identificeren,
  • herhaaldelijk bashing je hoofd tegen muren in mislukking, en
  • het ervaren van de dopamine hoog van succes.

Hopelijk zullen deze 7-stappen je begeleiden om je eigen geweldige cartoonproductvideo te produceren en misschien voorkom je dat ik al mijn fouten herhaal!

Op het einde waren er drie zeer belangrijke lessen die ik heb geleerd van deze ervaring:

Les #1

Ik wil niet werken in de wereld van cinematografie of filmbewerking ... ooit.

Les #2

Als je een stap achteruit doet en naar je berg kijkt van een taak, zul je je realiseren dat het feitelijk in meerdere hanteerbare molshopen kan worden gemaakt.

En nog belangrijker,

Les #3

Als u van plan bent om succes te behalen, kunt u alles bereiken!

En nu - Bekijk mijn video tegen ons noodevacuatiesysteem!

Voor meer informatie over het verbeteren van uw bedrijfsoefeningen,
klik hier en leer over XPressEntry.

Comments

  1. SKL zegt:

    cool!

Laat een reactie achter

*

nieuwsbrieven


we kunnen helpen met rfid

Contact

Telefoon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Californië 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com