NIEUW! XPressEntry HealthCheck Workplace & COVID-19 Screening. KLIK HIER meer leren.

Blogs

Werkt niet om uw productiviteit te verbeteren

Als ik mijn oude baas had verteld: "Weet je, ik zou veel productiever zijn als ik volgende week alleen op vakantie kon zijn", dan had hij waarschijnlijk gedacht dat ik aan zijn been trok.

Op macroschaal geloof ik echter echt dat dit het geval is. Als ik te veel achtereenvolgende uren werk, brand ik. Mijn gevoel is dat ik niet zo anders ben dan de meeste andere mensen. Dus hier is mijn aanbeveling. Neem de tijd voor een vakantie om je geest, lichaam en ziel op te frissen. Ga naar conventies of conferenties. Speel in sport- of gametoernooien. Ga op een missie. Ontdek andere landen. Verken je eigen stad. Lees een boek. Of helemaal niets doen. Maar bovenal - neem een ​​pauze.

Waar wil je naartoe vandaag?
Waar wil je naartoe vandaag?

In mijn geval weet ik dat ik iets doe anders dan werk laat mijn brein zich zelf organiseren en dingen in de juiste vakken sorteren. Ik heb dit als een student bij Caltech ervaren. Ik nam een ​​week vrij in het midden van het semester voor een Hawaiiaans ultiem frisbee-toernooi. Toevallig ... of misschien niet ... dit viel samen met mijn hoogste GPA gedurende mijn vier jaar daar. Vergelijkbare ervaringen tijdens mijn afstudeeronderzoek en tijdens mijn dienstverband bij Cubic hadden vergelijkbare resultaten. Niet alleen kom ik fris terug, maar ik vind nieuwe creatieve sappen stromen en ik heb de energie en de helderheid van geest om deze ideeën na te streven.

Het moeilijkste deel van een pauze is jezelf gewoon toestaan ​​om het te doen. Sta jezelf toe te vertrouwen dat de wereld zonder jou zal doorgaan. En het zal. Voor mij weet ik dat onze medewerkers onze producten zullen ondersteunen, helpen met de verkoop en ik ben er zeker van dat het bedrijf er nog steeds zal zijn als ik terug ben. Houd ook hier het blog in de gaten, want ik begrijp dat er binnenkort iets groots komt.

Dus in deze geest - en met de buitengewoon gulle toestemming van mijn zwangere vrouw die onze twee kinderen (4.5 en bijna 3) in de gaten zal houden, neem ik dit advies ter harte. Voor de volgende week zal ik volledig worden losgekoppeld van het netwerk. Met twee vrienden zal ik een deel van de wandeling maken Sierra High Route. We gaan allemaal wandelen met 30 lbs in totaal, inclusief voedsel, met de overtuiging dat, zoals met veel dingen in het leven, minder beter is. Voor mensen met interesse, hier is de lijst die ik gebruik om mijn verpakking te begeleiden, doorgegeven van Bob Rockwell.

Hieronder kunt u onze eerste route vinden. Maar het mooie van trips zoals deze is dat met uitzondering van de drop-off en pick-up, er een grote mate van speelruimte is om van A naar B te komen.View Klik om te bekijken in een grotere kaart
Ik wens u het beste en stel voor dat u eerder vroeg dan laat vrijaf neemt. Je baas zal me er later voor bedanken. Kan zijn.

Door David Carta, CEO van Telaeris

Laat een reactie achter

*

nieuwsbrieven


we kunnen helpen met rfid

Contact

Telefoon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Californië 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com