onze blog

Werkt niet om uw productiviteit te verbeteren

Als ik mijn oude baas had verteld: "Weet je, ik zou veel productiever zijn als ik volgende week alleen op vakantie kon zijn", dan had hij waarschijnlijk gedacht dat ik aan zijn been trok.

However, on a macro scale, I really do believe this to be the case. If I work too many consecutive hours, I burn out. My feeling is that I’m not that different from most other people. So here is my recommendation. Take time out for vacations to refresh your mind, body and soul. Go to conventions or conferences. Play in sports or game tournaments. Go on a mission. Explore other countries. Explore your own city. Read a book. Or do absolutely nothing. But, most importantly – take a break.

Waar wil je naartoe vandaag?
Waar wil je naartoe vandaag?

In mijn geval weet ik dat ik iets doe anders than work lets my brain self-organize and sort things into their appropriate boxes. I experienced this as an undergraduate at Caltech. I took week off in the middle of the semester for a Hawaiian ultimate frisbee tournament. Coincidentally…or perhaps not…this coincided with my highest GPA during my four years there. Similar experiences during my graduate studies and during my employment at Cubic had similar results. Not only do I come back refreshed, but I find new creative juices flowing and I have the energy and clarity of mind to pursue these ideas.

Het moeilijkste deel van een pauze is jezelf gewoon toestaan ​​om het te doen. Sta jezelf toe te vertrouwen dat de wereld zonder jou zal doorgaan. En het zal. Voor mij weet ik dat onze medewerkers onze producten zullen ondersteunen, helpen met de verkoop en ik ben er zeker van dat het bedrijf er nog steeds zal zijn als ik terug ben. Houd ook hier het blog in de gaten, want ik begrijp dat er binnenkort iets groots komt.

So in this spirit XCHARX and with the supremely generous permission of my pregnant wife who will be watching our two kids (4.5 and almost 3), I am taking this advice to heart. For the next week, I will be completely unplugged from the grid. With two friends, I will be hiking a portion of the Sierra High Route. We will each be hiking with under 30 lbs total, including food, with the belief that, as with many things in life, less is better. For those with interest, hier is de lijst die ik gebruik om mijn verpakking te begeleiden, doorgegeven van Bob Rockwell.

Hieronder kunt u onze eerste route vinden. Maar het mooie van trips zoals deze is dat met uitzondering van de drop-off en pick-up, er een grote mate van speelruimte is om van A naar B te komen.View Klik om te bekijken in een grotere kaart
Ik wens u het beste en stel voor dat u eerder vroeg dan laat vrijaf neemt. Je baas zal me er later voor bedanken. Kan zijn.

Door David Carta, CEO van Telaeris

Laat een reactie achter

*

Blog Updates

nieuwsbrieven


praat met een vertegenwoordiger

Contact

Telefoon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Californië 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com